Rendelés

Így rendelhet az IGÉZŐ-től:


1. Honlapunkon  kiválasztja a terméket, és a "MEGRENDELÉSEKHEZ AD" menüpontban követi a megrendelés menetét.

A megerendelést követően - a megerősítés miatt - felvesszük Önnel a kapcsolatot 1-4 nap alatt. Ha a megfelelő méretű áru raktáron van, akkor 1-1,5 héten belül személyesen átveheti az árut, vagy kérésére postázzuk Önnek. A megrendelésre készített áruk esetében a megrendeléstől számított 2-4 héten belül készítjük el az öltözékeket (a nagy felületen kézzel hímzett öltözék elkészítési ideje természetesen hosszabb is lehet!, ezt előre megbeszéljük).

Fizetés: személyesen, banki utalással, vagy utánvéttel lehetséges.

Az árut megbeszélés szerint személyesen, postai úton, vagy csomagküldő szolgálattal juttatjuk el Önhöz. A szállítás díja az aktuális postai, ill. futárszolgálati díjakkal megegyezik.

Ha igénye van ruhapróbára, előzetes egyeztetés után a műhelyünkben van rá lehetősége.


2. Email-ben, közvetlenül írhat nekünk alul, a "KAPCSOLAT" menüben.


3. Telefonon:

  • 06 20 334 8518
  • 06 30 249 3074

Tisztelt Vásárlóink, Kedves Megrendelőnk!

Öltözékeink, kiegészítőink, lakástextiliáink mind egyedi, kisszériás, kézzel készített darabok, melyeket szitanyomással festett magyar népi hímzésminták díszítenek. Az alapanyagok használatánál előnyben részesítjük a természetes szálú textileket. A minták festéséhez is természetes alapanyagú festékeket alkalmazunk. A festék nyomás után magas hőfokon bele van égetve az anyagba, így termékeink moshatók akár mosógépben is 30 fokon, és vasalhatók.

A honlapunkon megjelenített fotók illusztrációk, bemutatódarabok. Két, TELJESEN egyforma darab készítésére garanciát nem vállalunk. Utánrendelésnél kissé módosulhat a kézi hímzés, a kézi gyöngyözés, díszítés. Az alapanyagok és a kézzel nyomott hímzésminták jellegének, színének hasonlóságára mindig odafigyelünk. A hímzésminták színét befolyásolja a festék összetétele, a textil minősége, hőkezelésre való reagálása, ezért az utánnyomott darabokon apró színárnyalatbeli különbség - nem jellemző módon,de - előfordulhat. A hímzésminták NEM gépi sorozatnyomással kerülnek fel a textilre, ezért a nyomatok nem "sterilek", nem gépi hatásúak.